‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''
‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''
‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''

In de media

AgraClean in de media


Maart 2012 - Artikel in vaktijdschrift Het Schaap

De wasplaats AgraClean won vorig jaar de innovatieprijs tijdens de Dag van het Schaap. Het flexibele schoonmaaksysteem voor vervoermiddelen is ontworpen door een hobbyschapenhouder. Download het artikel als PDF: Flexibele wasplaats voor vervoermiddelen.

Nieuwsbrief 2011 Innovatieprijs voor de AgraClean

De Dag van het Schaap, zaterdag 18 juni jl. in Ermelo, is met zo’n 4.000 bezoekers goed bezocht. Traditiegetrouw wordt er een innovatieprijs uitgereikt, gesponsord door ForFarmers, aan een bedrijf dat zich onderscheidt met een vernieuwend product. Dit jaar is de AgraClean de onbetwiste winnaar. De AgraClean van Camposa BV uit ’s-Heerenberg is een mobiele wasplaats voor houders van schapen, geiten of runderen. Maar de AgraClean heeft zich ook al bewezen als een uitstekende wasplaats voor andere gebruikers zoals kinderboerderijen, loonwerkers, asbestverwijderingsbedrijven en gemeentelijke instellingen.

“Eigenlijk zou iedereen zo’n ding moeten hebben!”

De innovatieprijzen benadrukken de vaktechniek op de Dag van het Schaap. Een vakjury kiest drie vernieuwende producten of diensten uit en beloont ze met goud, zilver en brons. Niet voor niets ontving de AgraClean goud. Het is een zeer innovatief en uitgekiend product. De heer Klein Hegeman van ForFarmers, lichtte als juryvoorzitter de keuze toe: “De AgraClean is slim én eenvoudig, breed inzetbaar én betaalbaar. Eigenlijk zou iedereen zo’n ding moeten hebben!” Koen Dieker, die namens Camposa de prijs in ontvangst nam, vult aan: “De AgraClean is de ideale oplossing voor het reinigen en ontsmetten van de aanhanger of veewagen. Het voldoet aan de gestelde eisen van de ‘Regeling Preventie’ en aan de wet milieubeheer. Het is op elke verharde ondergrond te gebruiken en neemt opgevouwen vrijwel geen ruimte in beslag. Tel daar de lage aanschafprijs bij op dan is de keuze van de jury logisch. Het alternatief tot voor kort was een betonnen variant met vloeistofdichte vloeren, randen en een afvoerput die qua aanschafprijs al gauw in de duizenden euro’s loopt”.

 

Filmpjes

 

 

Ervaringen

Stichting kinderboerderij De Ridder uit Purmerend: '' Om aan het keurmerk voor kinderboerderijen te voldoen ben je verplicht een wasplaats te hebben, daarom hebben wij de AgraClean aangeschaft. Goedkoop en kwaliteit!''

A.H. Noord - Schapenhouderij: '' Een lage investering en is overal te gebruiken! Tevens een goede oplossing voor het aanvoeren van vee, hiermee voldoe ik aan de regeling.''

Meer ervaringen