‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''
‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''
‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''

Ervaringen

Ervaringen met de AgraClean

De AgraClean wordt sinds 2009 ingezet bij het aanvoeren van vee en het ontsmetten op een verantwoorde manier van de vervoersmiddelen. Deze wasplaats is multi-functioneel en inzetbaar bij veehouderijen, kinderboerderijen, wegenbouwbedrijven én ook jachthavens. Al deze klanten leveren ook leuke ervaringen op, hieronder ziet u een selectie uit onze klanten die erg tevreden zijn met hun AgraClean:

Naam: A.H. Noord
Cijfer: 9
Recensie: Hiermee voldoe ik betaalbaar aan de Regeling Preventie en ben ik ingedekt voor controles van de NVWA. Heel erg prettig in gebruik.

Naam: Schapenhouderij Scharle-Bos
Cijfer: 8
Recensie: Tevreden over de AgraClean. Het is een duurzame oplossing en goed te gebruiken en daarnaast gemakkelijk weer op te ruimen. Ik zou zeker mijn collega bedrijven de AgraClean aanraden.

Naam: Schapenfokbedrijf Maranus - J. Maranus
Cijfer: 8
Recensie: Het mooie aan de AgraClean is dat de prijs betaalbaar is en je kunt hem zo neerleggen en weer opruimen.

Naam: G.W. Luiten
Cijfer: 9
Recensie: De AgraClean is een geweldige uitvinding en erg gebruiksvriendelijk. Het product is ook voor iedereen betaalbaar en gemakkelijk op te bergen.

Werking AgraClean


Klik op de onderstaande button om naar het bestelformulier te gaan!
Direct bestellen

 

Ervaringen

Stichting kinderboerderij De Ridder uit Purmerend: '' Om aan het keurmerk voor kinderboerderijen te voldoen ben je verplicht een wasplaats te hebben, daarom hebben wij de AgraClean aangeschaft. Goedkoop en kwaliteit!''

A.H. Noord - Schapenhouderij: '' Een lage investering en is overal te gebruiken! Tevens een goede oplossing voor het aanvoeren van vee, hiermee voldoe ik aan de regeling.''

Meer ervaringen