‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''
‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''
‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''

AgraClean

AgraClean, dé ideale oplossing!

De AgraClean wasplaats is dé oplossing voor het reinigen en ontsmetten van transportmiddelen, direct na het aanvoeren van vee. De mobiele wasplaats is verplicht gesteld door het ministerie van NVWA.

 

Hoe werkt de AgraClean?

AgraClean heeft in twee hoeken een afvoer zodat u de wasplaats altijd op afschot kunt plaatsen, op elke verharde ondergrond. U kunt één afvoer met een dop afsluiten en op de andere afvoer kunt u de slang koppelen. Het water, de schoonmaakmiddelen en het middel voor ontsmetten kan in de mestkelder of ander reservoir worden opgevangen. Na gebruik vouwt u het op tot een klein pakket. De AgraClean is makkelijk te gebruiken en net zo gemakkelijk weer op te ruimen. Op deze manier neemt het voor u bijna geen ruimte in beslag.

 

 

Voor u is het mogelijk om uw AgraClean op maat te laten maken, dit dient u aan te geven bij het bestelformulier onder het kopje 'Wensen'. Mochten er nog vragen zijn over uw op maat gemaakte AgraClean, dan kunt u contact opnemen via dit formulier.

 

Mobiele wasplaats verplicht voor veehouders en kinderboerderijen

Sinds januari 2010 is het voor veehouders en kinderboerderijen, die vee aanvoeren verplicht gesteld dat ze in het bezit moeten zijn van een wasplaats. Wie niet in het bezit is van een wasplaats, is strafbaar bezig volgens de 'Regeling Preventie'. Veehouders lopen de kans op een fikse boete bij controles door de NVWA. Het aantal controles neemt de afgelopen jaren sterk toe. Steeds meer veehouderijen nemen contact op om een AgraClean aan te schaffen en toch te voldoen aan de oplossing en een boete te voorkomen. Een bedrag dat beter besteed kan worden. Voor de AgraClean hoeft niet diep in de buidel te worden getast en is tevens vele malen goedkoper dan de boetes die hiervoor worden opgelegd.

Om als kinderboerderij in aanmerking te komen voor een keurmerk, dient er verplicht een wasplaats aanwezig te zijn op locatie. De AgraClean is met haar betaalbare prijs en gebruiksvriendelijke oplossing, dé manier om te voldoen aan deze regeling. De AgraClean is van Nederlands fabrikaat. Het product wordt geproduceerd in nauwe samenwerking met Genap, specialist in waterdichte oplossingen.

 

Lees hier wat gebruikers van de AgraClean vinden


Naam: A.H. Noord
Cijfer: 9
Recensie: Een lage investering en is overal te gebruiken! Tevens een goede oplossing voor het aanvoeren van vee, hiermee voldoe ik aan de regeling.


Naam: Schapenhouderij Scharle-Bos
Cijfer: 8
Recensie: Tevreden over de AgraClean. Het is een duurzame oplossing en goed te gebruiken en daarnaast gemakkelijk weer op te ruimen. Ik zou zeker mijn collega bedrijven de AgraClean aanraden.

Meer ervaringen lezen? Klik hier!

 

De voordelen van de AgraClean

Nog meer voordelen van de AgraClean zijn:

  • Lange levensduur
  • Is op elke verharde grond te gebruiken
  • Diverse maten
  • Een duurzame oplossing voor veehouderijen en kinderboerderijen
  • Makkelijk neer te leggen en op te ruimen
  • Mobiele wasplaats qua prijs aantrekkelijker dan dure betonnen wasplaats
  • Bevat het KIWA-keurmerk
  • Neemt erg weinig ruimte in beslag

 

De AgraClean bestellen?

Klik op de button om naar het bestelformulier te gaan! Vul het bestelformulier in en ontvang via de mail bevestiging van uw bestelling. Binnen twee weken is de AgraClean bezorgd en gereed om te gebruiken!

Direct bestellen

Ervaringen

Stichting kinderboerderij De Ridder uit Purmerend: '' Om aan het keurmerk voor kinderboerderijen te voldoen ben je verplicht een wasplaats te hebben, daarom hebben wij de AgraClean aangeschaft. Goedkoop en kwaliteit!''

A.H. Noord - Schapenhouderij: '' Een lage investering en is overal te gebruiken! Tevens een goede oplossing voor het aanvoeren van vee, hiermee voldoe ik aan de regeling.''

Meer ervaringen